#jwrkscwo is onderdeel van het jongerenwerk in Wormerland. Wij hebben dit platform opgezet speciaal voor jongeren die in Wormerland wonen. Op dit platform zal je dus ook geen saaie dingen tegen komen!

Wat kan je hier allemaal doen?

Op dit platform kan je een eigen account aanmaken waarmee je blogs, vlogs en foto’s online kan zetten, dit wordt geplaatst op de social wall. Zo blijft dit platform actief!

Heb je een vraag aan de jongerenwerkers? Dit kan je via de button rechts onderin de pagina inzenden en hun geven dan zo snel mogelijk antwoord.

#jwrkscwo is tevens hét platform om lokale evenementen en activiteiten die door de jongeren worden georganiseerd te promoten. Jongeren die in de gemeente Wormerland iets willen organiseren kunnen voor advies en ondersteuning altijd terecht bij onze jongerenwerkers.

Dus: ben jij tussen de 12 en 23 jaar en heb je een tof idee? Wil je bijvoorbeeld een festival, breakdance-workshop, voetbaltoernooi of knutselmiddag organiseren? Neem dan contact met ons op via “ik heb een idee pagina” en wie weet gaan wij dit ook echt samen met jou waar maken!

Ook kan je over verschillende onderwerpen informatie vinden zoals drank, drugs, werk en geldzaken

Wie zijn de jongerenwerkers?

Stanley en Khalid

Lonneke