VRIJE TIJD & SPORT

Als jongere heb je het misschien niet altijd door, maar in Wormerland en omstreken is best veel te doen; sporten bij een club, spelen in een musical, of dansen tijdens op een feest of festival in de buurt. Wij proberen de #jwrkscwo-agenda zo up-to-date mogelijk te houden zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste events. Daarnaast zijn er veel organisaties die activiteiten aanbieden, waar het jongerenwerk van Scwo er een van is!

Ook kan je zelf een idee of activiteit bedenken. De jongerenwerkers van Scwo kunnen jou hierbij helpen om dit idee ook daadwerkelijk uit te voeren! Bij de ik heb een idee pagina kan je jou idee/activiteit invullen. Wil je liever persoonlijk contact met de jongerenwerkers? Je kan altijd even appen of bellen met Orlando (075 – 642 32 47).

Sport
In Wormerland zijn er heel veel verschillende soorten verenigingen om jou favorieten sport te kunnen beoefenen. Op deze link kun je kijken welke verenigingen er allemaal bij jou in de buurt zijn.

Musical/Theater
Cursussen en workshops op het gebied van muziek, theater, dans, schilderen, fotografie en meer kan je een kijkje nemen op de website van fluxus!

Sportscholen
Tegenwoordig is het sporten bij sportscholen heel erg hot. Fitnessen is super goed voor je en je kan ook nog eens bepalen wanneer jij wil gaan sporten!

In Wormerland en omstreken zijn er veel sportscholen: